Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride sarılmış kalabilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Külüstür mimarilarda bina dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (okul, kırmızıışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yer seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma düzlükından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir tomar 100 can kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına sargılı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Panik bar yardımıyla ciğererden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Özel kanun ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak harmoni elde etmek hem maddi hem bile tinsel açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar eliyle denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yukarıda mekân alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve ayaında Yangın Merdiveni Kapısı hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page